İçmeyi Seven Birisi olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “ Rakı sofrasında ülkeyi kurtaranları temizleyeceğiz” sözüne tamamen katılıyorum. Aslında Bana göre eksik söyledi. “ Rakı sofralarında ülkeyi kurtarmak isteyip de masalarda sızıp kalanlardan temizleyeceğiz” demesi gerekirdi.

Her neyse Kurultaydan sonra Rakı içenlerin feryat figanlarını Sosyal Medyadan izleyip gülüyorum. 

—Yahu Siz ne zaman ayılacaksınız.

—Siz Ayıldığınızda İçki içtiğiniz masalarda cüzdanlarını, çakmaklarını  unutanlardan değilmisiniz?

—Siz Sabah kalktığınız da “ Offff başım “ diyerek sızlanıp  “ Yahu Dün akşam kim beni eve götürdü “ diyenlerden değilmisiniz.yada arabayı nereye park etmiştim acaba  ? diyenlerden değilmisiniz.?
 
Daha birçok örnekleri sıralayabiliriz. 

Şu ana kadar içtiniz de ne oldu. ? İktidara mı geldiniz,

Siz istiyorsunuz ki  “ Rakı içelim,  kafayı bulalım sonra ülkeyi rakı sofrasında kurtaralım. Sabah ayıldığınızda ise  “Aman boş ver. Sarhoşun Mektubu okunmaz.” Diyerek her şeye boş verenlerden değilmisiniz?

Yok Artık öyle yağma

Sayın Kılıçdaroğlu da sizin okuyamadığınız mektubu okudu da “ Rakı masalarında ülkeyi kurtaranlardan temizleyeceğiz” diyerek çok geç kalınmış Yumruğu kafanıza vurdu. 

Helal Olsun Yürekli Başkana… Helal Olsun .!
Yiyin için, tıksırancıya, aksırıncaya kadar yiyin için Ama Siyaseti Rakı sofralarında değil, meydanlarda, alanlarda yapın. Varoşlara inin, Üzerinizdeki Lacivertleri çıkartın Halk gibi giyinin, Altınızdaki Lüks arabalarla değil Halkın benimsediği araçlarla gidin onların ayağına.

Onların şivesi ile dalga geçmeyin, Yediklerinden yiyin, içtiklerinden için, İkram edilen bir bardak ayranı, bir bardak suyu onları küçümseyerek elinizin tersi ile geri itmeyin

Affedersiniz bazı CHP li bayanlar Bir çift sözüm size de olacak.  (Tabi’ ki herkes için değil bu sözüm üzerlerine alınanlara )

Ev gezilerine gittiğinizde Kokana olmayın. Kuaförden çıkıp ev gezilerine katılmayın. Onlar gibi olun, onlar gibi giyinin, onlar gibi konuşun, onlar gibi duygulanın, onlar gibi ağlayın. Hatta onlar gibi kokun ama lütfen onları küçümsemeyin. 

Belki kızacak ve belki de Beni farklı siyasi görüşlü olmak ile suçlayacaksınız ama doğrususu  bu… 

Daha önce Kemal kılıçdaroğlunun tüm beyanatlarına “ Altına imza Atarım” diyenler , Parti Meclisi ve çeşitli yerlere seçilemeyince ve Sosyal Medyada başlattıkları  “ Rakı Bahane, Eleştiri Şahane “ diyenlere de CHP ye gönül vermiş 

Vatandaşlar Kemal Kılıçdaroğluna tam destek vererek “ Helal sana Başkan, Akşamcılar ve Kokanalar kudurttu diyor” Bizden hatırlatması.