Satranç il yarışmalarında Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu öğrencileri büyük başarı elde etti.

Zonguldak’ta gerçekleştirilen okul sporları il satranç müsabakalarına okulu temsilen katılan 10 öğrenciden 6’sı Sinop’ta yapılacak olan Okul Sporları Bölge Satranç Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Konu ile ilgili Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu yönetiminin açıklaması şu şekilde:

“29 Şubat-02 Mart 2016 tarihleri arasında Zonguldak’ta gerçekleştirilen Okul Sporları İl Satranç Müsabakalarına okulumuzu temsilen katılan 10 öğrencimizden 6’sı 31 Mart-03 Nisan 2016 tarihlerinde Sinop’ta yapılacak olan Okul Sporları Bölge Satranç Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmışlardır.

Küçük kızlar kategorisinde Beyza KARAKAYA bütün maçlarını kazanarak il birinciliği kupasını, Yıldız Kızlar kategorisinde Sedef TURAN il ikinciliği kupasını, Yıldız Erkekler kategorisinde Kerem KOLÇAK il dördüncülüğü kupasını kazanmıştır.

Bu sonuçlara göre 31 Mart-03 Nisan 2016 tarihlerinde Sinop’ta yapılacak olan Okul Sporları Bölge Satranç Şampiyonası’na katılacak öğrencilerimiz ve kategorileri şunlardır:

Küçük Kızlar Kategorisinde: Beyza KARAKAYA

Küçük Erkekler Kategorisinde: Recep Turan
Yıldız Kızlar Kategorisinde: Sedef TURAN 
Yıldız Erkekler Kategorisinde:  Kerem KOLÇAK, Mehmet DEMİREL, Bedirhan ERDOĞAN 

Bu büyük başarıyı okulumuza, ilçemize ve ilimize yaşatan başta öğretmenlerimiz Mehmet DÜNDAR, Bahadır ÖZYİĞİT ve Seyhan BÜYÜKYONCA olmak üzere öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, Sinop’ta yapılacak bölge şampiyonasında başarılar diliyoruz.