BEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler KoordinatörüveKampüsün Sesi Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Femi Gür, Kampüsün Sesi bülteninin dergi formatında yayın hayatına devam ettiğini ve bu konuda çok olumlu dönütler aldıklarını söyledi. Gür: “30. sayımız 96 sayfa olarak hazırladık. Kampüsün Sesi 27 sayı boyunca gazete formatında hazırlanmıştı. Son üç sayıyı dergi formatında hazırladık. Ayrıca daha önce 3 bin adet olarak bastığımız dergiyi gelen yoğun talep doğrultusunda 5 bin adet olarak basmaya başladık.” dedi.

 Rektör Özer: “Kampüsün Sesi aslında Üniversitemizin sesidir.”

 BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Kampüsün Sesi Dergisi’ninÜniversitelerinde kalite odaklı yapılan işlerin görünür kılınması için çalışmalar yürüttüğünü gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Üniversitemiz gerek öğrencilere gerekse Zonguldak’a yönelik önemli çalışmalar yürütmektedir. Özellikle sağlık alanında yapılan çalışmalar bölge açısından çok kayda değer çalışmalardır. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğümüz tüm bu yapılan çalışmaların doğru ve net bir şekilde anlatılması için anlamlı bir çaba sarf ediyor. 2011 yılında yayınlamaya başladığımız Kampüsün Sesi bültenimizin kesintisiz 30 sayı çıkmış olması beraberinde önemli bir birikim getirmiştir. Bir yönüyle bu çalışmalar adeta kurumsal hafıza niteliği taşımaktadır. Ben bu vesileyle başarılı çalışmalarından dolayı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğümüzükutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”  

19 Ocak Salı gününden itibaren dağıtılmaya başlanan dergi, BEÜ bağlı birimlerden ya da BEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğündenücretsiz olarak temin edilebiliyor.