TED Kdz. Ereğli Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin liseye geçiş töreni, lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Öğrencilerin tören alanına gelişi sırasında izleyenler; coşkuyu, onuru, mutluluğu bir arada yaşadılar.

Etkinlik ile ilgili Ted Kdz. Ereğli Koleji Yönetiminin açıklaması şu şekilde:

 

“7.sınıf öğrencimiz Elif ÜSTÜNDAĞ, Zeynep ŞUĞLE piyano dinletisiyle izleyenleri büyüledi.

Mezuniyet törenimiz Türkçe öğretmenlerimiz C.Sahir AKÇAKOCA ve Ülkü KIRÇIL ATEŞ’ in açılış konuşmalarıyla başladı. Okulumuzun Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı gerçekleştirildi.

İlköğretim okul müdürümüz Sayın Devrim KÖKTUĞ 8. sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize;8 yıllık süreç için teşekkür etti. Öğrencilerimizi, hem akademik hem sosyal alanlarda gösterdikleri başarılardan dolayı hepsini kutladı. Yaşam boyu başarılar diledi. .  

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Üyesi Erol ÇİVİCİ; TED Kolejinin bu onurlu gününde; liseye geçmenin TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluğunu bizlerle paylaştı. Saygıdeğer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Başarılı öğrencilerimize; hedeflerine ulaşmada TED değerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Lise hayatlarında öğrencilerimize başarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti.

Öğretmenler adına konuşmayı Program Geliştirme Ölçme Değerlendirme ve Türkçe öğretmenimiz C.Sahir AKÇAKOCA yaptı. Öğrencilerimize lise ve hayat süreçlerinde nasıl bir yol haritası izlemeleri gerektiklerini anlattı.

Öğrencilerimiz adına Beril CEBECİK; arkadaşları adına tüm TED ailesine teşekkür etti. Öğrencilerimiz konuşmasında tüm öğretmenlerimizin özelliklerini anlattı. Öğretmenlerin özelliklerini anlatma sırasında keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmenleri tek tek çağırarak teşekkür etti. Öğrencimiz TED Kolejinin bir aile olduğunu unutmadı; TED çalışanlarına da 8 yıl için çok teşekkür etti.

8 yılın haklı gururu olan sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erol ÇİVİCİ, lise müdürümüz ve genel koordinatörümüz Abdurrahman TÜLÜCE, okul müdürümüz Sayın Devrim KÖKTUĞ verdiler. Öğrencilerimize sertifikaları ve plaketleri verilmeden önce kendilerini anlatan cümleler söylemesi; velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından neşeli anlar yaşanmasını sağladı.

Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın TED’li ve liseli olmanın güzelliğini; farklılığını yaşadılar, yaşattılar. Öğrencilerimizi kutlar, lise hayatlarında da başarılarının sürekli olmasını dileriz.”