Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde Okulumuza 650 civarında yeni öğrenci kayıt yaptırdığını bildirdi.


Henden, yaptığı açıklamada, Alaplı MYO her Eğitim öğretim döneminde olduğu gibi bu dönemde de yeni öğrencileriyle birlikte İlçede birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atacağını söyledi.
9 Bölüm ve 17 Programla yeni Eğitim Öğretime hazırlandıklarını ifade eden Henden, şunları söyledi:

“Alaplı MYO yenilenen Okul içi ve çevre düzenlemesiyle yeni Eğitim Öğretim dönemine hazır hale getirildi. Şu ana kadar 650 yeni öğrencimiz kayıt yaptırmış durumda. Tabi bu sayı ilerleyen haftalarda daha da artabilir. Bu yıl Makine Programı eklenerek 9 bölümde 17 programa ulaştık. 3 Bin’in üzerinde öğrencimiz Okulumuzda Eğitim Öğretim görecek. Okulumuzun içi ve dışında düzenlemeler tamamlandı. Çocuklarını kayıt yaptırmaya gelen veliler Okulu ve çevresini çok beğendiklerini bizlere söylüyorlar. Buda bizleri çok mutlu ediyor. Her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin hazırladığı Sosyal sorumluluk projeleri yeni Eğitim Öğretim döneminde de devam edecek.”


(Haber Cem Sürmeneli)