Merkez Kampüs Tahir Karaoğuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Alternatif Enerji Sistemleri konulu sunum programına; 

BEÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ertan Öztürk, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Alışkan, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilci Yardımcısı Hakan Kaya ve Teknik Görevli Nagihan Kılıçarslan ile BEÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden çok sayıda öğrenci katıldı. Dünyada ve Türkiye'de Enerji Tüketimi, Enerji Üretim Kaynakları, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Rüzgar Enerji Sistemleri, Güneş Enerji Sistemleri, Yakıt Hücreleri ve Hidrojen konularında temel bilgiler, işletim, kurulum ve örnek uygulamaları zengin bir sunumla anlatan Erkan Eren, sunumunun tamamlanmasının ardından soru-cevap bölümünde öğrencilerin merak ettikleri konulardaki ayrıntılara ilişkin soruları cevaplandırdı.

Alternatif Enerji Sistemleri sunumunun ardından BEÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ertan Öztür, BİENSİS Mühendislik ve Enerji Sistemleri Ltd. Şti. Genel Müdürü, Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi Erkan Eren'e günün anısına bir plaket takdim etti.