İktisadi ve İdari Bilimler fakültesini ziyaret eden Rektör Özer fakülte öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversite öğrencilerinin görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Üniversitesinin gelecekte gerçekleşmesi planlanan projelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler kendilerini ifade edebilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür toplantıların devam etmesi temennisinde bulundular.

Ağırlıklı olarak öğrenci kulüp temsilcilerinin katıldığı toplantıda Rektör Özer öğrenciler tarafından sorulan sorulara ayrıntılı olarak cevap verdi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda kulüp çalışmalarından, 7/24 kütüphaneye, çalışma salonlarına, kampüste yapılan etkinliklere kadar pek çok konu konuşuldu.

Rektör Özer, hedeflerinin öğrencilerin imkanlarını arttırmak ve bunu sadece Farabi Kampüsü’nde değil tüm diğer kampüslerde sağlamak olduğunu belirterek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin üniversitede yapılan etkinliklerle bu denli alakadar olmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmasında: “Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, önde gelen ilkelerimizden biri, öğrenci merkezli bir üniversite olmaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin gerçekleştirmek istedikleri projelere her zaman destek veriyoruz. Üniversitemiz bünyesinde çeşitli sempozyum, panel, söyleşi, konferans gibi etkinlikler düzenleyerek gençlerimizi alanlarında uzman olan kişilerle buluşturuyoruz. Amacımız bilimsel çalışma yapmak isteyen, mesleğinde başarılı olmak isteyen öğrencilerimizin yoluna ışık tutmaktır. Öğrenci çalışmalarının daha etkin olabilmesi için maddi ve manevi her türlü desteğimizle daima öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

Toplantı sonunda öğrenci kulüp temsilcileri söz alarak, samimi bir ortamda böyle bir toplantı gerçekleştirmesinden dolayı Rektör Özer’e teşekkür ettiler. Toplantı toplu olarak fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.