Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık: “Çabalarımız sonuç verdi; Çaycuma TSO Anadolu Lisesi artık Çaycuma TSO Fen Lisesi olmuştur” dedi.

Konu ile ilgili bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, “Bilindiği gibi Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın binasını yaparak açılmasını sağladığı Çaycuma'ya Anadolu Öğretmen Lisesi Milli Eğitim Bakanlığının orta öğretimi yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında Anadolu Lisesine dönüştürülmüştü. Bu dönüşüm sırasında Okulumuzun hak ettiği şekilde Fen Lisesi’ne dönüşmesi talebimiz olmuştu.

Bu dönüşüm sonrasında da okulumuzun niteliklerinin Fen Lisesine uygunluğu tespit edilerek gerekli çalışmalar yapılmış ve bu çabaların sonucunda Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi artık Çaycuma TSO Fen Lisesi olmuştur.

Sayın Valimiz Ali Kaban ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Özbek’e ve bu süreçte tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.