Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Matematik, Biyoloji, Kimya Bölümlerinin başarılı öğrencileri, yüksek onur ve onur belgelerini bölüm başkanlarının ellerinden aldılar.
Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Bloğu’nda yer alan Öğretim Elemanları Dinlenme Salonu’nda önceki gün düzenlenen törende, bölümlerin başarılı öğrencilerine başarı derecelerine göre “Yüksek Onur Belgesi” ve “Onur Belgesi” verildi. Törene; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri katıldı. Törende öğrencilere belgelerini veren Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Erdal Coşkun, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baki Hazer, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Özer, Tarih Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurşen Gök ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Aydın Öztürk, belgelerini alan öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamını dilediler.
Tek tek başarı belgelerini alan öğrenciler, toplantının ardından düzenlenen kokteyle katıldılar ve öğretim üyeleri ile fotoğraf çektirdiler.