Kdz. Ereğli Belediye Kreşi yılsonu etkinliği ve Mezuniyet töreni düzenledi. Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, yaşları küçük olan öğrenciler büyük hünerler ortaya koyunca, uzun süre ayakta alkışlandı. Etkinlikte aileler de duygusal anlar yaşadı.

 

Kdz. Ereğli Belediye Kreşi’nin 2013-2014 yılsonu etkinliği ve Mezuniyet Töreni Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı ve Kreş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başel'in yanı sıra, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Kreş Yönetim Kurulu Üyesi İslam Yazıcıoğlu, Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Tayfun Özcan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı. Saygı duruşu ile istiklal marşı ile başlayan etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kreş Müdürü Zuhal Özcan, katılımda bulunan velilere teşekkür ederken iyi eğlenceler diledi.

 

BAŞEL: KREŞİMİZ GÖZÜMÜZÜN BEBEĞİ

Düzenlenen yılsonu etkinliğinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kreş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başel konuşmasına, Zonguldak’ta yapılan İl Danışma Kurulu toplantısına katılması nedeniyle etkinliğe katılamayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal’ın selam ve sevgilerini ileterek başladı. “Kreşimiz bizim gözümüzün bebeği” diyen Başel, “ Sayın Belediye Başkanımız eğitime önem veriyor. Bu anlamda kreşimize de gereken önem verilmekte. Bu çocuklarımızın geleceği, ilçemizin ve ülkemizin geleceğidir. Bu bilinçten hareketle kreşimiz iyi bir eğitim yuvası olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Ben Kreşimizde görev yapan tüm eğitimcilerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

MUHTEŞEM FİNAL

Düzenlenen yılsonu etkinliğinde gösteriler,  sevimli tavşanlar ve Atatürk Drama gösterisi ile başladı. Öğrencilerin Mehter takımı ve Semazen gösterileri uzun süre ayakta alkışlanırken, yılsonu etkinliği folklor ve Asker Rondu gösterisi ve şiirler ile renklendi. Etkinlik mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ile sona erdi.