TED Kdz.Ereğli Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen projeden elde edilecek gelir ile Çiğdemli Köyü'ndeki ortaokul kütüphaneye kavuşacak.

Türk Eğitim Derneği (TED) Ereğli Koleji Okul Aile Birliği, "Bir tadım TED lezzet günü" projesi kapsamında okul içerisinde yiyecek kermesi düzenledi. Okul Aile Birliği Başkanı Serap Böke gazetecilere yaptığı açıklamasında, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri yiyecek kermesinden elde edilecek gelir ile bir okulu kütüphaneye kavuşturmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERE VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR

Öğrencilere ve ailelerine teşekkür eden Böke, "Çiğdemli köyümüzdeki ortaokulunun kütüphane eksikliğini ortadan kaldırmak için düzenlemiş olduğumuz bu kermes yoğun ilgi görüyor" dedi.

Böke konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Okulumuzun sosyal sorumluluk düzeyi yüksek bireyler yetiştirmesini desteklemek amacıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyoruz. Hem öğrenci meclisimiz hem de velilerimiz büyük katkıda bulundu. Çiğdemli köyümüzdeki ortaokulu için kütüphane yaptırmak amacıyla yiyecek kermesi düzenledik. Bir tadım TED lezzet günü projesi kapsamında ilk etkinliği yapıyoruz. Her ay bir sınıf bu etkinliği üstlenecek. Öğrencilerimiz satışta da görev alıyor, katkı sağlıyorlar. Sosyal sorumluluk projesi olduğu için katılımcı öğrencilerimize de teşekkür belgesi vereceğiz"

 DESTEKLER DEVAM EDECEK

Böke, imkanlar doğrultusunda değişik okulların sorunlarının çözümüne de katkı sağlamaya devam edeceklerini sözlerin ekledi. TED Kdz.Ereğli Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Abdurrahman Tülüce de kermesin bulunduğu alana geldi, okul aile birliği yöneticilerine, öğrenci ve velilere desteklerinden ötürü teşekkür etti.





(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)