Türk Eğitim Derneği Genel Müdür Vekili  ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Ali Şener, vakıf yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Bölgede eğitime yön veren ve kitlesel gelişimi de vizyon edinen TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları, akademik ve sosyal başarılarının konuşulduğu toplantıda, gelişim süreçlerinin ve sürdürülebilir başarının devamı üzerine fikirler paylaşıldı.

Konuya ilişkin okuldan yapılan açıklama şu şekilde:

2022-2023 eğitim-öğretim döneminde okulumuzun daha güçlü bir yapıyla devam etmesi adına yapılacak çalışmaların paylaşıldığı görüşmede yetkin ve yetenekli öğretmen kadrolarımızla devam edileceği ve  başarılı öğretmenlerin okulumuza dahil edildiği ifade edildi.

Okulumuza yapılacak fiziksel yatırımların da planlarının değerlendirilip karara bağlandığı verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Cem Oral’ın yemekte misafir ettiği Türk Eğitim Derneği Genel Müdür V.  ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcimiz Sn. Ali Şener, vakıf yönetim kurulu üyemiz Sn. Nahit Hakan Tokay ve vakıf yönetim kurulu üyemiz Sn. Mesut Avcı şehrimizin 55 yıllık köklü eğitim çınarı TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının yenilenme süreçleriyle yoluna daha güçlü şekilde devam ettiğini belirttiler."