Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu ve Çok programlı lisesinden bir gurup öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamından kendi harçlıklarından biriktirerek aldıkları boyalarla Alaplı yeni köprü altındaki kirli duvarlara Nasrettin Hoca, Keloğlan ve çizgi film kahramanlarını resimledi.

MYO öğretim görevlisi Ömer Derelİ, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni köprü altındaki kirli duvarların insanlarda rahatsızlık uyandırdığını öğrencilerle birlikte çizgi film ve masal kahramanlarını resimleriyle süslediklerini söyledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İlçede 20 yakın etkinlik düzenlediklerini ifade eden Dereli şunları söyledi;

Sosyal sorumluluk proje kapsamında İlçemizde parka giden yolda yeni köprü altındaki kirli duvarları boyamayı ve resimlemeyi düşündük. Okulumuz işletme, muhasebe ve bankacılık bölümü öğrencileri tarafından yapılan resimlemeye çok programlı lisesi öğrencileri de destek verdi. Burada çok güzel bir çalışma oluyor. Özelikle Nasrettin Hoca ve Keloğlan resimlerine ağırlık vermek istedik. Bunun yanında çizgi film kahramanlarını da duvarlara resimledik. Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonrada devam edecek.