Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Gıda Mühendisliği En İyi Poster Yarışması’ etkinliği Çaycuma kampüsü Gıda Mühendisliği Bölümü binasında öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Güncel konu başlıklarının yer aldığı yarışmada, birincilik ödülü Meryem Güzelyurt, Esma Ayata ve Hatice Aydemir tarafından hazırlanan ‘Sirke Üretimi ve Bazı Fonksiyonel Özellikleri’ konu başlığındaki postere, ikincilik ödülü Kübra Yiğit, Nursema Kaya, Nida Dönmez, Tuğçe Erkan ve Sabide Başak tarafından hazırlanan ‘Monosodyum Glutamat’ konu başlığındaki postere, üçüncülük ödülü Oğuzhan Meral tarafından hazırlanan ‘Közlenmiş Kırmızı Biber (Kapya) Konservesi ve Üretiminde Gıda Güvenliği’ konu başlığındaki postere verildi.

Birincilik derecesi alan öğrencilere hediye ve teşekkür belgeleri Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur tarafından, ikincilik derecesi alan öğrencilere hediye ve teşekkür belgeleri bölüm başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümran Alan tarafından, üçüncülük derecesi alan öğrencilere hediye ve teşekkür belgeleri bölüm öğretim elemanı Arş. Gör. Saide Başak Arıkan tarafından verildi.