Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi (MEDEM) yarıyıl tatilinde öğrencilerin kaliteli vakit geçirmeleri için çalışmalarını hızlandırdı. İlkokuldan üniversiteye kadar her yaştan öğrenciye çeşitli alanlarda ve atölyelerde etkinlik yapma olanağı sunan MEDEM, yarıyıl tatilinde de bu çalışmalarına farklı bir tatil formatında devam edecek.

Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi (MEDEM) yarıyıl tatilinde öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenmesi için bir dizi çalışma hazırladı. Merkezin çalışmalarını sürdürdüğü Değerle Eğitimi Kütüphanesinde yarıyıl tatilinde kitap sizden çay bizden, tezhip çalışmaları ve değerler eğitimi çalışmaları tatil formatına uygun bir şekilde yapılacak.

MEDEM’in yarıyıl tatilinde düzenlediği bu etkinliklerin öğrencilere öncelikle zamanı doğru kullanma bilinci kazandırdığını belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, “Değerler Eğitimi Merkezinin yıl içinde başarı ile devam eden çalışmaları öğrencilerin tatil dönemlerinde de sürdürmesi, özellikle etkinliklere katılamayan öğrenciler için de bir fırsat yaratıyor. Merkezimizin yarıyıl tatilinde çocukların yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfedecekleri etkinliklerle tatilde kaliteli zaman geçirmeleri için sağlıklı bir ortam oluşturduk. Çocuklarımız kitap okuyarak, sanat dallarını yakından tanıyarak, farklı ve çeşitli etkinliklerle deneyimli eğitimciler eşliğinde hem tatil yapacaklar hem de eğitimler alacaklar. Tatilini Zonguldak’ta geçiren tüm çocuklarımızı MEDEM’e bekliyoruz.” dedi.

MEDEM’de gerçekleştirilecek eğitimlerin duyuruları Bülent Ecevit Üniversitesi’nin http://medem.beun.edu.tradresli internet sayfasından takip edilebiliyor.