Yavuz, Alaplı Yurt Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı konuşmada, İlçede kurumlara yeni atanan müdürlere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

 Alaplı Yurt Müdürlüğü 500 erkek öğrenciye 4 yıldızlı otel kalitesinde hizmet sunduğunu vurgulayan Yavuz, şunları söyledi:

 "Erhan Yavaş müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Alaplı MYO'nun hemen yanında yapılan erkek öğrenci yurdumuzun 4 yıldızlı otellerde olan kalitede hizmet sunması öğrencilerimizinde yurt'tan memnun kalması bizleri son derece mutlu etmiştir. Türkiye'nin her tarafından böyle kaliteli yurtlar yapılmaktadır. 500 öğrenci kapasiteli olan  yurdumuzda sadece öğrencilerin barınması değil, öğretici faaliyetlerinde olması ayrı bir güzellik olduğunu düşünüyorum. Alaplı MYO'da 600 yakın kız öğrenci eğitim görmektedir. Kız öğrencilerimizin yurt problemi vardır.  Ayrıca İlçemize 4 yıllık fakülte kazandırmak için milletvekillerimizle birlikte çalışmalarımız var. Tek hedefimiz İlçemize 4 yıllık fakülte kazandırmaktır."

 YURTKUR Alaplı Müdürü Erhan Yavaş da, "500 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdunda öğrencilerimizin rahatlığı için her şey düşünüldü. Alaplı'nın tanıtımı acısında kaliteli bir yurdun olması çok önemli, öğrencilerimiz memleketlerine gittiklerinde Alaplı'da 4 yıldızlı otel kalitesinde yurt olduğunu anlatıyorlar. Buda İlçemiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. " dedi.