Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Kampüsü için hazırlanan alan projesini Rektör Prof. Dr. Özer’e teslim eden Belediye Başkanı Uysal, kampüs için sürdürülen çalışmalar hakkında bir süre sohbet ettiler.

Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, “Üniversitemizin Ereğli Kampüsü ile ilgili Belediyemiz tarafından yapılması gereken çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Ereğli halkı da heyecanla yeni kampüs projesinin hayata geçmesini bekliyor. Ereğli’nin bir eğitim kenti olması için sürdürdüğümüz çalışmalarda her zaman desteklerini hissettiğimiz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Kampüsün alan projesi ile ilgili olarak Başkan Uysal’dan bilgi alan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer ise, “Ereğli Kampüsünün inşa aşaması öncesindeki hazırlık projeleri için çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal bu konuda büyük bir titizlik gösteriyorlar. Kampüsümüzün alan projesi hazır. Belediyemiz başta olmak üzere çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

(Haber Merkezi)