Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer, Kampüsün Kanında Hayat Var sloganı ile bu yıl 5.’si düzenlenen ve 1625 ünite kan bağışlının gerçekleştirildiği kampanyanın organizasyonunda görev alan BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu üyeleri ile buluştu.

BEÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonunda, öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, kampanyadaki üstün başarılar dolayısıyla öğrencileri kutladı.

Rektör Özer, “Geçen yıl Çanakkale Şehitlerini konseptiyle 1915 ünite kan bağışı yaparak faydalı bir rekora imza atmıştık. Bu yıl bağışlara bir limit koymadan ‘Limit-sizsiniz’ sloganıyla yola çıktık. Ve ne mutlu bize ki yine çok büyük bir kan bağışı kampanyasıyla topluma olan sorumluluklarımızdan birisinden de alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Bizim için amaç rekor kırmak değil, kan bağışının önemini anlatmaktır. Sayılar yalnızca bu olayın heyecan verici bir parçası. Kampüsün Kanında Hayat Var kan bağışı kampanyası öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiğimiz en başarılı organizasyondu. Bu vesileyle kampanyadaki emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Topluluk Başkanı Aykut Aydın, Rektör Özer’e destekleri dolayısıyla teşekkür etti, “Arkadaşlarımız gerçekten büyük emek verdiler. Sizin huzurunuzda ben de gönülden verdikleri destekler için onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Özer, Kulüp üyelerine birer teşekkür belgesi taktim etti.