Zonguldak mimar Sinan Ortaokulu 3 yıldan bu yana geleneksel hale getirdiği ‘ Eğitimde Başarıyı’  teşvik amacı ile SBS de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Bu yıl En yüksek puanı alarak Fen Lisesini kazanan Nedim Aralıksız’a laptop,en yüksek Puanı alarak ikinci dereceye girip Fen lisesine yerleşen Erkan Yanık’a dijital fotoğraf makinesi ve yine En yüksek puanı alarak Fen Lisesine yerleşen Elif Nur Yılmaza MP4 müzik çalar hediye edildi.
Ödül töreninde konuşan Okul müdürü Hüseyin Kaymaz, geleneksel hale getirdikleri bu tür etkinliklerin devam edeceğini, bundaki amacın ‘ Eğitimde başarı ‘kalitesinin artırmak olduğunu söyledi.
Okul Aile Koruma derneği Başkanı Semra Güngör de, bu tür etkinliklerin geriden gelen 6–7 nci sınıf öğrencileri kamçıladığını, daha düzenli ve tertipli çalışmaya sevk ettiğini belirterek “ Okul yöneticilerimiz ve Aile Koruma derneği ile birlikte Başarıyı artırmak için önümüzdeki yıllarda da bu geleneğimizi sürdürerek dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendireceğiz” dedi.