Bu haber kez okundu.

MYO’DA ‘LEZZETLİ GÜNLER’

 Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Mövenpick Ankara Otel Mutfak Şefi Seçkin Demir’i ağırladı. Devrek MYO’da gerçekleşen etkinlikte önce söyleşi ve ardından workshop uygulaması yapıldı. Yaklaşık dört saat süren etkinlikte Şef Seçkin Demir, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Bunun yanında lezzetli sunumlar da hazırlayan Şef Seçkin Demir, yemek pişirmenin püf noktalarını da öğrencilerle paylaştı.


(Haber Merkezi)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bunlar da Dikkatinizi Çekebilir

banner251

banner185


banner294