15 Temmuz darbe girişimi sürecine ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonunda açılan fotoğraf sergisi, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin akınına uğruyor.


Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonunda açılan 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimi gecesi ve sonrasında yaşanan demokrasi ve milli irade nöbetlerini konu alan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf’ sergisi, öğrencilerin yoğun ilgisini görüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ‘15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız’ talimatıyla açılan Fotoğraf sergisini, bugüne kadar 25 binden fazla ziyaretçi gezerken, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçedeki okulların öğrencileri de yoğun ilgi göstermeye başladı.



Gülüç Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencileri gruplar halinde sergiyi ziyaret ederek 15 Temmuz sürecinde yaşananlara tanıklık etti.

Sergiyi gezen öğrenciler “Bu vatan için kanımın son damlasına kadar varım” köşesinde parmak izi vererek, imza attı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda ilçedeki okulların fotoğraf sergisine gruplar halinde yapacağı ziyaretler sürecek.