Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri Van’ın Gürpınar İlçesi Bağrıyanık köyüne ikinci kez kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.  
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ‘Van’a Kitap’ adı altında kampanya başlatan öğrenciler, topladıkları kitapları geçtiğimiz günlerde Vanlı öğrencilerle buluşturmuştu. 11 arkadaşın bir araya gelerek başlattıkları proje kapsamında 100 ansiklopedi, bine yakın roman ile öykü, 2 yıl boyunca tüketilecek kırtasiye malzemelerini okul yöneticilerine teslim edilmişti. 
Devam ettirilen proje kapsamında ikinci kez kitap ve kırtasiye malzemesi toplayan öğrenciler, aynı köye yeniden el uzattı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Rasim İlker Gökbulut, Sosyal Sorumluluk Proje sorumlusu Araştırma Görevlisi Sibel Buzkan, Maliye Bölüm Başkanlığı, Maliye Kulübü Temsilcisi Mehmet Erdoğdu  ve Uluslar arası Ticaret ve İşlemecilik Bölümü  öğrencilerinin katkıları ile toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri, Av. Abdullah Akbaş’ın sponsorluğunda Van’ın Gürpınar ilçesi  Bağrıyanık köyü temsilcisi Şaban Hitit’e teslim edildi.
  Aynı köye ikinci kez kitap ve kırtasiye malzemesi göndermenin mutluluğu yaşadıklarını vurgulayan proje temsilcileri Bedri Aktaş ve Gündüz Çelik, “Biz öğrenci olarak kısıtlı imkanlarla bölgeye gelip projeyi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Projenin devamlılık kazanması bizi en az köydeki öğrenci kardeşlerimiz kadar mutlu etti. Kardeşlerimizin yüzündeki gülümseme ve heyecanı yaşıyoruz. Katkılarından dolayı değerli öğretmen ve arkadaşlarımıza minnettarız” dediler.