Zonguldak Valiliği ile Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ arasında imzalanan protokol gereği il genelindeki okullara gönderilen 32 bin 585 kitabın temsili dağıtımı yapıldı.

Valilikte düzenlenen törende Yayla Ortaokulu öğrencilerine "Çanakkale'nin İsimsiz Kahramanları", "Çanakkale İçinde Vurduler Beni" ve Büyük Vatan Savunması Çanakkale" isimli kitaplar dağıtıldı.

Vali Ali Kaban, burada yaptığı konuşmada, Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ ile sosyal sorumluluk projesi bağlamında bir kısım konuları protokole bağladıklarını söyledi.

Protokole bağlanan tüm konuların gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu belirten Kaban, "Roman kadınlarımızın umreye gitmeleri, ilkokul ve anaokullarına kitap dağıtımı, temsili vali olan öğrencimizin okulu için saha isteği gibi konular bunlardan birkaçı. Bu sosyal sorumluluk çalışmaları ümit ediyorum ki daha yoğun bir şekilde devam eder. Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü olması münasebetiyle ortaokul öğrencilerimize dağıtılmak üzere 32 bin 585 adet kitap alındı" diye konuştu.

Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürü Emir Eren de her zaman sosyal sorumluluk projelerin içerisinde yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Kaban ile Emir Eren arasında gerçekleştirilecek 6 projenin protokolünü imzalandı.