Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu 2015-2016 akademik yılı mezunlarını geleceğe uğurladı.

Bilgi Güvenliği Teknolojisi ve Deniz Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri iki yıl boyunca sarf ettikleri emeklerin karşılığı olan diplomalarına kavuşarak aldı. Başta Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere senato üyelerinin ve protokolün tam kadro katıldığı törende, gururlu olduğu kadar duygusal anlar yaşandı. Rektör Mahmut Özer yaptığı konuşmada, 2012 yılında kurulan Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nun gelişmesinin devam edeceğini, altyapı ve laboratuvar imkanlarının artırılacağını vurgulayarak öğrencileri tebrik etti ve onlara bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu birincisi Ferdi Akıncı ise kendisini bu yaşa getiren ailesine ve akademik gelişimini sağlayan öğretim üyelerine teşekkür etti. Kütüğe adını ailesiyle çakan Akıncı, mutluluğunu mezun arkadaşlarıyla paylaştı.

Törende dikkat çeken bir başka detay ise Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı öğrencilerinden engelli Mustafa Koçdemir’in özel olarak sahneye çıktığı anlardı. Engelsiz BEÜ sloganından hareketle “Engelsiz Bilgisayar Korsanı”  olarak diplomasını ve hediyelerini bizzat Mahmut Özer'in elinden alan Koçdemir’i tüm salon ayakta alkışladı.

Edilen yemin töreniyle keplerini atan öğrenciler, coşku içinde geleceğe uğurlandı.