Sendikanın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan üyelerin çocuklarına yönelik İngilizce kurslarında %40 indirim uygulanacak.
Aynı zamanda 1-30 Nisan tarihleri arasında kayıt yaptıracak öğrencilere tüm dersleri takip edebilecekleri ‘VR BOX’ (sanal gerçeklilik) teknoloji gözlüğü de hediye edilecek.

Konu ile ilgili Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Şubemiz ile İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu Ereğli Şubesi arasında indirimli İngilizce kursu anlaşması imzalandı.
Türk Metal Şube Sekreterimiz Yakup Yılmaz ile İngilizce Kültür Dil Kursu Ereğli Şubesi Genel Müdürü Hanefi Çağ arasında imza altına alınan protokol kapsamında, sendikamızın yetkili olduğu iş yerlerinde çalışan üyelerimizin çocuklarına yönelik İngilizce kurslarında yüzde 40 indirim uygulanacak.


Aynı zamanda, 1-30 Nisan tarihleri arasında kayıt yaptıracak olan öğrencilere de tüm dersleri takip edebilecekleri ‘VR BOX’ (sanal gerçeklilik) Teknoloji gözlüğü de hediye edilecek.

Şube Sekreterimiz Yılmaz, Türk Metal’in, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında işçi ailelerine ve çocuklarına yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “gelecek nesillerimizin eğitim ve öğretimlerini en iyi şekilde tamamlayabilmeleri için çeşitli faaliyetlerimiz oluyor. Yabancı dil de, çocuklarımızın artık olmazsa olmazları arasındadır. Bu vesileyle yaptığımız anlaşmanın üyelerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Genel Müdür Çağ da, yapılan anlaşma ile dünyanın ortak dili olan İngilizcenin öğrencilere öğretilmesinde ailelere gerekli kolaylığı sağladıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:
“Başarıları ile bize her daim rehber olan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Ziya Odabaş’a, Karadeniz Ereğli Şube Başkan’ı Sayın Metin Ercan’a ve Şube Sekreteri Sayın Yakup Yılmaz’a ve tüm sendika yönetimine teşekkür ediyoruz.”

Sendika binamızdaki gerçekleştirilen imza törenine şube Mali Sekreterimiz Hakan Eskibina, İngilizce Kültür Dil Kursu Dilşah Dilli çağ, Kurucu Temsilcisi Erdem Aker ile Eğitim danışmanı Gizem Dinçel katıldı.
Kursa katılmak isteyen üyelerimiz, İbrahim Efe Caddesi’ndeki (Dergaz yanında) Ebil Eğitim Kurumları binasında bulunan İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu Ereğli Şubesi’ne müracaat edebilecekler. Bilgi almak isteyenler ise kuruluşun (0372) 323 24 20 nolu telefonu ile irtibat kurabilecekler.