Kandillililer Derneği Başkanı Korhan Us, bölgenin ilk özel okulu olan Ereğli Kömürleri İşletmesi Armutçuk Özel İlkokulu’nun Milli Eğitim’e devir olduktan sonra Armutçuk Madenci İlkokulu olarak hizmet verdiğine de vurgu yaparak, okulda başlatılan büyük bakım ve onarım çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirterek gerekli granitlerin temin edilmesi için başlatılan kampanyaya destek istedi.

 

Korhan Us “Okuduğumuz okula vefa borcumuzu bir az olsun ödeyebilmek için, '' 1 METREKARE GRANİT DE SEN KAPLAT'' kampanyamıza katıl” başlıklı açıklamasında şöyle dedi:

 

“Hepimizin okuduğu E.K.İ. ARMUTÇUK ÖZEL İLKOKULU, yenileniyor. Bu yenilemeye katılmak için, yer döşemelerinin yenilenmesine katkıda bulunmak istiyorsan, gönlünden ne koparsa (Zonguldak Ereğli Ziraat Bankası, Armutçuk Madenci İlkokulu, Okul aile birliği hesabı, şube kodu; 1414,hesap no; 13643421-5002.)hesabına para yatırabilirsin.

Okulun yenilenmesine katkıda bulunan başta, Müdürümüz HÜSEYİN ÇAĞ olmak üzere, KENAN BAŞ hocamıza, okul aile birliği yönetimine ŞENOL YILDIZ 'a ve adlarını sayamadığımız, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.”