Anaokulu Kurucusu Dilara Bozkuş Uzun, Eski Bağlık Restaurantta gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, anaokulunun açılışından bugüne kadar gerek çocuklar gerekse velilerin katılımı ile bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

"BİRLİKTE HAREKET ETME..."

Bu tür etkinliklerle, çocuklara özgüven kazandırmak, birlikte hareket etmelerini ve gelecekte performans kaygısını yönetebilme kazanımlarını sağlamak istediklerine değinen Uzun, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

"BİZLERE GURUR VERİYOR"

"Sizin sevgiyle büyüttüğünüz çocuklarımızın sevgilerini tamamlamaya ve yine çocuklarımızı hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi iyi eğitilen çocuklarımıza emanet edecek olmak bizlere gurur veriyor. Sevgili çocuklarım, sizler milletin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

 

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bu arada benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sevgili eşim Serdar Uzun'a, Neşe Erberk Ereğli Anaokulunun çocuklarımız için güvenle inşa eden babam Celal Bozkuş'a okulun açılışından bu yana çocuklarım ve yine her konuda beni hiç yalnız bırakmayan canım annem Aynur Bozkuş'a, olmasaydınız başaramazdım. Ve yine olmazsa olmazlarım Müdürüm Sultan Sarışan'a ve onlar sadece benim öğretmenlerim değil yerine göre arkadaşlarım, kardeşim değerli öğretmenlerim Gülçin Özdemir, Özge Özkanca, Büşra Özdemir, Gizem Taşkıran, Fatma Altın, Ebru Gökçe Yapıcı'ya kıymetli yardımcılarımız Velime ve Şengül Hanım'a son olarak farkında olmasalar bile varlıklarıyla canıma can katan kızlarım Lina ve Alin'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum"

Etkinlik anaokulu öğrencilerinin renkli görüntüleri velilerin de coşkusu ile sona erdi.