TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları PDR Birimi tarafından organize edilen, “7. Meslekler Sempozyumu ve Üniversite Tanıtım Fuarı” gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı’dan yapılan açıklama şu şekilde:

Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Beslenme ve Diyetetik, İşletme, Ekonomi, Biyoinformatik ve Genetik, Hukuk, Endüstri Mühendisliği, Mimarlık, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizyoterapi, Eczacılık, Diş Hekimliği ve Tıp dallarında katılan uzmanlar meslekleri hakkında öğrencileri bilgilendirip, sorularını yanıtladı. Ayrıca 16 tane  üniversite tanıtım standlarında broşür ve kitapçıklarıyla kendilerini tanıtmışlardır.

‘HAYATLARINI ŞEKİLLENDİRECEKLER’

TED Kdz.Ereğli  Koleji Vakfı Özel Okulları PDR Birimi gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere meslekleri tanıtmak amacıyla düzenledikleri sempozyumun olumlu sonuçlarından mutluluk duyduklarını söyledi. Okulun Rehberlik Biriminin organize ettiği çalışmanın bölgedeki diğer okullara da örnek olduğu söylendi. Gidecekleri üniversiteler ve seçecekleri meslekler hakkında bilgi almak onların hayatlarını şekillendireceği için çok önem verdiğimiz bu çalışmayı devam ettireceğiz.