TED Kdz.Ereğli Ortaokulunu bitiren 60 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Lise binasında gerçekleştirilen mezuniyet töreninde konuşan TED Kdz.Ereğli Koleji Vakıf Başkanı ve Erdemir Genel Müdürü Aşkın Peker, öğrencilerin yaşadığı onur ve sevinci gördüğünü belirterek, "Bu süreçte yaptığınız fedakarlıklar ve özverilerden dolayı sizleri tüm kalbimle kutluyorum. Huzurunuzda evlatlarımızın gelişim ve eğitimi için büyük emekler sarf eden emekçi çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, TED Cumhuriyetin sönmeyen meşalesidir. Ben sizlere baktığımda ses getirecek fark yatıracak gençler görüyorum. Okulumuza adımınızı attığınız ilk günden itibaren bizlerin sizlerle ilgili hayalleri vardı. Şuan karşımda bu hayalleri gerçekleştirmiş Atatürk yolu ile bütünleşmiş Cumhuriyetin yarınlarını görüyorum, sizleri kutluyor, lise hayatınızda ve daha sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum." görüşlerine yer verdi.

"HEP ÖNDE OLDUNUZ"

Ortaokul Müdürü Sahir Akçakoca da konuşmasında, 60 mezunun birbirine sıkıca bağlandığını belirterek, "Sevginizle, davranışlarınızla, arkanızdan gelen kardeşlerinize hep doğru örnek oldunuz.Akademik başarılarda hep önde oldunuz. Öğrencilerimiz geçen hafta sınavlara girdiler, bu yıl öğrencilerimiz daha başarılı oldu. Onlar sadece akademik başarıda değil spor, sanatta da fark yaratan ışıl ışıl yanan mavi gönleri görüyorum. İyiki bizim çocuklarımız olmuşsunuz iyi ki sizlere dokunmuşuz. Daha dün konuşmaya çalışan canlar bugün Türkiye'nin geleceği ve umudu oldular." dedi.

"GELECEK NESİLLERDİR"

Lise Müdürü Funda Makas da mezun olan öğrencileri tebrik ederek, şunları söyledi: "Öğrencilerimizin yeni bir dönemecinde onları güzel bir geleceğe yönlendirmek için velilere ve onların yüreklerine dokunan öğretmenlerimize ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Çocukluk ve gençlik arasındaki geçişin bu zor günlerinde bir de üstüne sınav stresinin eklendiği süreci tamamlamış bulunuyorsunuz. Yüreğinizde nice hatıraların sıcaklığını orta okula veda ediyor olmanın hüznünü yaşıyor olabilirsiniz, aslında bu bir veda değil yepyeni bir dönemin başlangıcı. Bugüne kadar iyi kötü, acı tatlı ne yaşamış olursanız olun daha büyük başarılara imza atacak olmanın inancını yitirmemenizi, belki de hayatınızın en unutulmaz anlarınızı yaşayacağınızı kendinizi bulacağınızı lise döneminin heyecanını hissetmenizi canı gönülden diliyorum. Bütün toplumların umutları ve güvencesi gelecek nesillerdir."
Öğrencilerin Türkçe ve İngilizce mezuniyete ilişkin konuşmalarının ardından mezuniyet belgeleri ve teşekkür plaketleri Vakıf Yönetimi ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.56WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.56 (1)WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.55 (2)

ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPTI!.. ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPTI!..

Ortaokuldan mezun olan Ekin Bektaş'a sertifika ve plaketi TED Kdz.Ereğli Koleji Vakıf Başkanı ve Erdemir Genel Müdürü Aşkın Peker tarafından takdim edildi.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.55WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.55 (1)WhatsApp Image 2023-06-08 at 11.50.54