AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması ile birlikte hizmete giren Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’na ziyarette bulundu. Çakır’a ziyarette Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Çakır ve beraberindekiler Okul Müdürü Vedat Açıkalın ile birlikte okul binasını gezerek bilgi aldılar. Çakır; bu sırada okulun adını taşıyan hayırseverler Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çiftini telefonla arayarak, eğitime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Öğretmenler Odası’nda öğretmenler ile de bir araya gelen Çakır, okulun ihtiyaçları ile ilgili talepleri aldı.

 

“2019’DA BÜTÜN OKULLAR TEKLİ EĞİTİME GEÇECEK”

Ziyaret sonunda gazetecilere değerlendirmede bulunan Çakır, “Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlk ve Ortaokulu eksi yerleşkesinde ikili eğitim yapan bir okulumuzdu. İkinci yarıda ilkokulun bu yeni binaya taşınması ile birlikte yaklaşık bin 400 öğrencimiz tekli eğitime geçmiş oldu. Yani Ereğli’de tekli eğitime bir adım daha yaklaştık. Hedeflediğimiz gibi 2019 yılında Ereğli’de bütün okullarımızda tekli eğitim gerçekleştirilecek. Her sene 3-4 okul ilave yaparak Ereğli’de tekli eğitime geçme noktasındaki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bu yeni okulumuz Ereğlimize, eğitim camiamıza, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.