BEÜ Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından Sezai Karakoç Kültür Merkezi Salonu’nda Serebral Palsi’de Nörogelişimsel (Bobath) Terapisi Uygulamaları Bilgilendirme semineri yapıldı.

Nörogelişimsel Tedavi Terapistleri Derneği (NGTT) tarafından organize edilen, Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün de ev sahipliğini üstlendiği ''Serebral Palside Bobath Uygulamaları Bilgilendirme Semineri' gerçekleştirildi.Seminer ZSYO müdür yardımcısı ve FTR Bölüm Başkanı Doç.Dr. Zuhal KUNDURACILAR’ın açılış konuşmalarıyla başladı. NGTT Derneği Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi SBF FTR Bölümü öğretim üyesi Sayın Prof. Dr.Mintaze KEREM GÜNEL, Uzm.Fzt Feride BİLİR,Fzt.Nüket TANACI AKÇAY,Fzt.Semih TAŞKIN,Fzt.Ceyda KASIMOĞLU HASDEMİR'in konuşmacı olarak katıldığı akademisyenlerin,fizyoterapistlerin,serebral palsinin tedavisinde yer alan özel eğitimcilerin, Bülent Ecevit Üniversitesi ZSYOFTR ve Karabük SYO FTR öğrencilerinin , ailelerin ve Zonguldak yerel basınının da katılımıyla bilimsel ve klinik uygulamaların son derece başarılı ve verimli aktarıldığı ve aynı zamanda kamuoyuna bilgilendirmenin de yapıldığı yoğun ilgi gören bir toplantı gerçekleştirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Kunduracılar, seminerin oldukça verimli geçtiğini söyledi.  Seminer Doç Dr. Kunduracılar’ın Nörogelişimsel Tedavi Derneği Başkanı, Hacettepe Üniversitesi SBF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mintaze Kerem Günel’e ve seminer konuşmacılarına teşekkür belgesi sunumuyla sona erdi.