Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Tıp Fakültesi 6’ncı dönem öğrencileri ile bir araya geldi. Tıp Fakültesi A Salonu’nda öğrencilerle bir sohbet toplantısı düzenleyen Rektör Özer, intörnlerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aydın, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Keser ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nejat Demircan’ın da hazır bulunduğu toplantıda, öğrenciler, eğitim süreçlerinde karşılaştıkları sorunlarını ve beklentilerini Rektör Özer ile paylaştılar.
Rektör Prof. Dr. Özer de, yaptığı konuşmada, Tıp Fakültesi’ndeki eğitim kalitesinin arttırılması yönünde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, şunları söyledi:
“Tıp Fakültesi’ndeki eğitim kalitesini arttırmak adına sürdürdüğümüz çalışmalar hızla devam ediyor. Biliyorsunuz Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda bir başarı elde ettik. Bu bizler için gurur kaynağı, sizler için de örnek oldu. Eminim siz önceki dönemlerde mezun olan arkadaşlarınızın başarılarını arttırarak sürdüreceksiniz. Ben sizlerde bu ışığı görüyorum. Sizlere güvenim tamdır. Biz de sizin bu başarı süreçlerinize katkı sağlamak adına elimizden gelen her türlü yardım ve desteği sürdüreceğiz.”
Toplantı sonunda Prof. Dr. Mahmut Özer ve öğrencilere, Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından ikramda bulunuldu.