Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanlığı, “Kızılay Haftası” kapsamında okullarda eğitim veriyor.
Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanlığı ile Türk Kızılayı Kozlu Şube Başkanlığı işbirliğiyle Kozlu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ve Şükran Kırömeroğlu tarafından verilen seminerde, Türk Kızılayı’nın tarihçesi, yardım operasyonları, gönüllülük, sağlık, gençlik hizmetlerinin yanı sıra özellikle kan bağışının önemi vurgulandı. Seminer, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi
Türk Kızılayı, Kozlu Cumhuriyet İlkokulu’nda da eğitim verdi. İlk olarak öğrencilere, Türk Kızılayı’nın görev ve faaliyetlerini içeren çizgi film izletildi. Ardından Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Kırömeroğlu, “Kızılay” konulu sunum gerçekleştirdi. 
Yaklaşık 200 öğrenci tarafından izlenen seminerin ardından öğrencilere, Türk Kızılayı Kozlu Şube Başkanı Zeki Candaş ve Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Arife Dereli tarafından hikaye kitabı dağıtıldı, anaokulu öğrencilerine balon verildi. 
Öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen seminer sonrası Türk Kızılayı Kozlu Şube Başkanı Zeki Candaş, yetkililere teşekkür etti.