Devrek Meslek Yüksekokulu’nda; Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik İkinci Öğretim Programı, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Özel Güvenlik ve Koruma İkinci Öğretim Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgisayar Programcılığı İkinci Öğretim Programlarının bu yıl eğitime başlamasıyla 444 yeni öğrencinin yüksekokul bünyesine dahil olduğu şöyle bildirildi:

Yüksekokulun yeni eğitim- öğretim yılına hazır olduğunu ifade eden Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Hatunoğlu “Derslik, ofis ve laboratuvarlar için gerekli fiziki mekânlarla ilgili düzenlemeler yapıldı. Etüt Salonu, laboratuvar, kantin ve binaların alt yapı sorunları da giderildi. Atölyelerimiz ve laboratuvarlarımız da  yeni eğitim öğretim dönemine tam donanımlı bir şekilde hazır hale getirildi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer yüksekokulumuzun yenilenmesinde bizlerden desteklerini eksik etmediler. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

“Oryantasyon eğitimiyle birlikte öğrencilerimiz üniversite hayatına daha kolay adapte olacaklar.”

Hatunoğlu: “Bu yıl bünyemize dahil olan ikinci öğretimleriyle birlikte üç yeni programımız da eğitime başladı. Bu programlarda eğitim görecek olan 444 öğrencimizin üniversitemize ve yüksekokulumuza daha kolay uyum sağlayabilmeleri için bir oryantasyon programı hazırladık. Oryantasyon eğitimiyle birlikte öğrencilerimiz üniversite hayatına daha kolay adapte olacaklar. Program eğitimlerinde öğrencilerimize, üniversitemizi ve yüksekokulumuzu tanıtıp alanlarıyla ilgili detaylı bilgiler veriyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz yıl içinde alacakları eğitimlere hazır hale geliyor. Bu vesileyle aramıza yeni katılan öğrencilerimize, Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, akademik ve idari personelimize ve tüm Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine yeni eğitim yılında başarılar diliyorum.” dedi.