Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne bağlı Kdz. Ereğli Meslek Yüksek Okulu’ndaydı. “Yerel Yönetimler Üniversite Gençliği Buluşmaları” kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Uysal; yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlarken, Devlet Hastanesi eski binasının eğitim kampusüne dönüştürülmesine ilişkin müjdeyi öğrencilerle paylaştı. Müjdeyi alkışlarla karşılayan öğrenciler, Uysal’ı soru yağmuruna tuttu.

 

ÜNİVERSİTE KAMPUSÜ MÜJDESİNİ PAYLAŞTI

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Yerel Yönetimler Üniversite Gençliği Buluşmaları” kapsamında Kdz.Ereğli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Karataş’ın yönettiği söyleşideki konuşmasına tüm öğrencileri selamlayarak başlayan Uysal, Devlet Hastanesi eski binasının eğitim kampusüne dönüştürülmesine ilişkin müjdeyi öğrencilerle paylaştı. 1 yıldır bu konuda mücadele verildiğini söyleyen Başkan Uysal, “Bu müjdeyi sizler ile paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Kampus müjdesini alkışlarla karşılayan öğrencilere hitap eden Uysal, “Üniversiteler ve yüksekokullar bir şehir için çok önemli unsurlardır. Sizin dünyanızı tanımak, isteklerinizi bilmek benim için çok önemli. Bizler her zaman yanınızdayız.” dedi.

 

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN OLUŞACAK “GENÇLİK KONSEYİ” OLUŞTURACAĞIZ

Belediye bünyesinde Çocuk ve Gençlik Meclisleri kurulduğunu hatırlatan Uysal, Üniversite gençliğinden oluşacak bir “Gençlik Konseyi” oluşturmayı da amaçladıklarını söyledi.

Uysal; öğrencilerin gerek Ereğli, gerekse okullun talepleri ile ilgili sorularını yanıtlarken sık sık notlar aldı.