Çaydeğirmeni Belediyesi eğitim yardımı başlığı altında üniversite okuyan öğrencilerin ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde eğitim yardımından yararlanmak için belediyeye başvuruda bulunan yaklaşık 300 öğrencinin paraları hesaplarına yatırılmaya başlandı. Burstan yararlanan üniversite öğrencileri belediye başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret ederek, eğitime vermiş olduğu önem ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Çaydeğirmeni Belediyesi’nin öğrencilere eğitim yardımı yapan sayılı belediyelerden olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ’’Bu günün gençleri, yarın ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklardır. Bizler eğitim yolunda yürüyen gençlerimizi destekleyerek ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Bu yıl kurumumuza başvuruda bulunan yaklaşık 300 evladımıza burs veriyoruz. Bundan da son derece mutluyuz. Eğitime yönelik hizmetlerimizi ve projelerimizi halkımızın desteği ile inşallah devam ettireceğiz. . Bu burslarımızın geri ödemesi yok.

Çocuklarımızdan tek beklentimiz; derslerine dört elle sarılmaları, başarılı ve örnek bireyler olarak yetişmeleridir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Üniversite öğrencilerimiz eğitim hayatlarını en iyi şekilde sürdürsün, okulunu tamamlasın ülkemize ve ilçemize en güzel hizmetleri versin istiyoruz" diye konuştu.