Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, okudukları kitapları minik öğrencilere hediye etti.

BEÜ Alaplı MYO Gemi İnşaat ve Muhasebe bölümden bir gurup öğrenci, çevrelerinden temin ettikleri ve kendi okudukları kitapları biriktirerek Alaplı Mollabey İlkokulunda okuyan öğrencilerine hediye etti.

Alaplı MYO muhasebe bölümü öğrencisi Merve Yılmaz, yaptığı açıklamada, İlçede köy okullarımızdan her hangi bir okula kitap yardımında bulunmak için 6 ay önce çalışma başlattıklarını söyledi.20 arkadaşımız değişik ilerlerden kitap toplayarak destek verdiklerini ifade eden Yılmaz, Okulumuzda sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 arkadaşımız dönem başında bir araya gelerek kitap toplama kampanyası başladık. Kendi okuduğumuz kitapları ve arkadaşlarımızın topladığı kitapları biriktirerek Mollabey İlkokulundaki minik öğrencilerimize hediye ettik. Çok güzel bir proje oldu.” Diye konuştu.

Okul Müdürü Bayram Aslankaya’da Alaplı MYO öğrencilerine kitap desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi. (Haber Cem Sürmeneli)