Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, 2013-2014 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Civelek, açıklamasında, öğrencilere ve velilerine yeni yılın hayırlı olmasını temenni ederek, velilerden öğrencilerin zamanında servislere binecekleri yerde olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Servis şoförlerine de seslenen Civelek, velilerle iyi diyaloglar içerisinde olmalarını temenni etti.

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek yazılı açıklamasında şunları söyledi:

 

DEĞERLİ VELİLER;

16.09.2013 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılının velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim. Değerli veliler servislerle okuluna giden öğrencilerimizin okula zamanında ve sağlıklı bir şekilde ulaştırılması için, zamanında servise binecekleri yerde olmaları konusunda yardımcı olacağınızı umut ediyoruz. Servis şoförlerimiz yeni dönem için tüm hazırlıklarını yapmış olup, çocuklarımızı güvenli bir şekilde okullarına getirme gayreti içinde olacaklardır.   

 

 

DEĞERLİ SERVİS ŞOFÖRLERİMİZ;

 

Sizlerde uzun bir tatil döneminden sonra, yeni bir eğitim-öğretim yılında servis işlerine yoğun çalışma temposu ile başlayacaksınız. Şimdiden size çalışmalarınızda kazasız, belasız bol kazançlı bir yıl olmasını diliyorum. Değerli meslektaşlarım size emanet edilen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı trafik kurallarına uyarak kazasız, belasız bir şekilde okullarına ulaştıralım. Küçük çocuklarımıza araca binerken, araçtan inerken yardımcı olalım. Velilerle iyi diyaloglar kuralım, şoför esnafını toplumda en iyi şekilde temsil edeceğinizi temenni eder,

Saygı ve sevgilerimi sunarım.