Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Özel İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşleri Neriman Posbıyık, annelerin mutluluklarına ortak oldular. Karadeniz Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir etkinlik çerçevesinde 12 Mayıs Pazar günü Özel İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret eden Posbıyık çifti, burada ikamet eden yaşlılarımızla bir süre sohbet ettiler. 
Saat 15.00’te gerçekleştirilen ziyarette Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, bayan yaşlılarımızın Anneler Günü’nü tebrik ederek kendilerine çiçek takdim ettiler. Huzurevi sakinlerinin hazırlattığı pastanın birlikte kesildiği ziyarette duygularını paylaşan Başkan Posbıyık, Türk toplumunda annelerin müstesna bir yeri olduğuna vurgu yaparak;  “… Yüce peygamberimizin de söylediği gibi cennetin bile ayaklarının altında olduğu annelerimiz bizim baş tacımızdır. 
Her Anneler Günü de bizim için önemlidir. Bu güzel günde sadece kendi annelerimizi değil, vatana ve millete hayırlı ve yararlı bireyler yetiştiren tüm annelerimizin mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. 
Bu duygularla birlikte bu yıl da huzurevi sakinlerini ziyaret ederek burada yaşamlarını sürdüren annelerimizin yanlarında olmak istedik. 
Bundan da büyük ve tarifsiz bir huzur duyuyoruz. Bizleri en kalbi duygularıyla misafir eden büyüklerimize de gönülden teşekkür ediyorum…”, dedi.
Güzel bir sohbete imza atılan ziyaret sonunda Başkan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve ziyarete katılan personel ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirilirken, Huzurevi yönetimi de gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Başkan Posbıyık ve eşlerine teşekkür etti.