Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer bir takım incelemelerde bulunmak için Çaycuma Kampüsü’nü ziyaret etti. Ziyarette Rektör Özer’e hayırsever iş adamı Yusuf Günay da katıldı. Ziyaret esnasında Rektör Özer ve İşadamı Yusuf Günay Çaycuma Kampüsü’ne cami yapma konusunda mütabık kaldılar.

İbn-i Sina Kampüsü’nde bulunan Gül’ü Sani Yusuf Günay Cami’sini de üniversiteye kazandıran hayırsever işadamı Yusuf Günay Bülent Ecevit Üniversitesi’ne desteklerini sürdüreceklerini belirterek Şunları söyledi: “Sayın Rektörümüz Zonguldak için çok değerli çalışmalar yapıyor. Zonguldak’a her yönüyle destek sağlayan ve katkı sunan bu güzide kuruma hasbelkader bir desteğimiz oluyorsa ne mutlu bize. Üniversiteye desteklerimiz her zaman devam edecek. Ben Sayın Rektörümüze bu hayra vesile olduğu için teşekkür ediyorum.”

Rektör Özer, Yusuf Günay’ın üniversiteden desteklerini hiçbir zaman eksik etmediğini belirterek şunları söyledi: “Yusuf Günay Zonguldak’ın sayılı eşraflarındandır. Üniversitemize pek çok konuda desteği var. İbn-i Sina Kampüsü’ndeki camisini de kendisinin destekleriyle yaptık. Çaycuma için yapacağı bu destekle bizi çok mutlu etti. Yapılacak cami yöre mimarisine uygun güzel bir cami olacak. Her zaman belirttiğimiz gibi ilçe kampüslerimiz en az il merkezinde bulunan kampüslerimiz kadar öğrenciler açısından nitelikli yaşam alanları haline gelecek. Açılacak caminin üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, katkıları için Sayın Yusuf Günay’a teşekkür ediyorum.”