Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, son günlerde kapatılması gündeme gelen dershanelerin durumunu ve geleceğini 3 Ağustos’ta düzenleyeceği toplantı ile bilgilendirecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinden gelen talep üzerine 3 Ağustos Cumartesi günü Saat 13.30’da Zonguldak Dedeman Otel Gelik salonunda “Dershanelerin durumu ve geleceği” konulu sempozyum düzenliyor.  TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Başkan Yardımcısı Eyyüp Kılcı’nın “Dershanelerin durumu ve geleceği”, Avukat Abdullah Akbaş’ın “Surecin hukuki boyutu” konularında bilgi vereceği sempozyuma Zonguldak merkez ve ilçelerdeki tüm dershane yetilileri davet edildi.

Dershanelerin kapatılmasının gündeme gelmesi nedeniyle böyle bir toplantı düzenleme talebi geldiğini ifade eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm meslek gruplarımızın sorunlarını gündeme getirmek e çözüm yolları bulmak istiyoruz. Bu bağlamda kapatılması gündeme gelen dershanelerin sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Türkiye Eğitim Meclisi Başkan Yardımcısı Eyyüp Kılcı’yı davet ederek konuşmak ve üyelerimizi bilgilendirmek istedik” diyerek ilgili herkesi programa davet etti.