Özdemir Boru Yöneticisi Fevzi Özdemir “Bu gördüğünüz Alışveriş Merkezi, Özdemir Ailesi’nin 47 yıllık bir hayaliydi. Şu anda bu hayalimizin gerçekleşmiş olmasından dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız. 1969 yılında bu alışveriş merkezinin oturduğu alan 5.000m² büyüklüğünde 44 hissedarı olan bir tarlaydı. Özdemir ailesi hissedarların satmakta olduğu hisseleri alarak on sene içerisinde bu yeri almış oldu”  sözleriyle dikkat çekti.

 

Özdemir, yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırıma sahip olan avm’den ne kadar ciro beklendiği sorusuna ise “Hem bu ülke, hem de Ereğli bizim için çok kıymetli ve çok değerli. Biz, 1969 yılından beri ülkemize ve Ereğli’ye değer katmak için çalışan bir aileyiz. Ve bu projede tamamıyla bu düşüncelerle yola çıkılarak yapılmıştır. Amacımız Ülkemize ve Ereğli’ye yeni bir değer daha katmaktır. Dolayısıyla öncelikli hedefimiz ciro bekletisi olmamıştır.” yanıtını verdi.

 

 

"SADECE ALIŞVERİŞ MERKEZİ DEĞİL"

Özdemir Park, AVM Müdürü Şuayben Güneş ise " Özdemir Park Alışveriş Merkezi'ni sadece bir alışveriş merkezi olarak planlamadık. Ereğli'nın en yeni ve en modern buluşma noktası, sunduğu ayrıcalıkları ile ailenin tüm fertlerinin sosyalleşebileceği ve birlikte güzel vakit geçireceği bir yaşam merkezi olarak hayata geçirdik. Ereğli'nın en yeni ve modern tek sineması, birbirinden farklı ulusal markalar, farklı tatları barındıran ve yeme-içme alternatifleri sunan restoranları, ayrıcalıklı etkinlikleriyle Ozdemir Park Alışveriş Merkezi’nin kentin yeni buluşma noktası olacağına inanıyoruz. 300 kişiye istihdam sağladığımız Alışveriş Merkezi’mizle şehrimize sosyal ve kültürel fayda da sağlamaktayız." şeklinde konuştu.

Çocuk alanlarının yanı sıra sinemanın da varlığı ziyaretçilerinin dikkatini çekmek konusunda Alışveriş Merkezi'nin gücüne güç katacak, çünkü her iki alan da Ereğli için çok yeni ve yeniliklere açık.

 

Özdemir Park alışveriş merkezi 6 Eylül'de halka açılan 7 sinema salonuna sahip. Avşar sineması ülke genelinde 16 Alışveriş Merkezinde faaliyet göstermekte olup ve Türkiye'deki faaliyetlerine 1984 yılında başlamıştır.  Çocuk oyun alanı operatörü Funny Day ise 2009 tarihinde kurulmuştur. Marka Türkiye'de 16 şehirdeki 24 dükkanda faaliyet göstermektedir

 

İLHAM VERİCİ BİR MARKA

 

Ereğli'de yaşayan ve Ereğli'yi ziyaret edenler için yeni bir buluşma noktası olan Özdemir Park, aileleri ve tüm ziyaretçileri zenginleştirici ve yenilikçi bir deneyim yaşatmak için, şehirde bir referans noktası olacak şekilde tasarlanmıştır. Erdemir Caddesi'nde yer alan merkez şehrin merkezi bölgesinde yer almakta olup ilk yılında yaklaşık 5 milyon ziyaretçiye ulaşacaktır.

Özdemir Park

6 Eylül 2016 tarihinde kamuya açılacak bu merkez şehirde önemli bir yer işgal etmektedir, 5 katta, 12.000 m2 brüt kiralanabilir alana (GLA) yayılmış toplam 52 dükkan, 9 restoranıyla hizmet eden bir yemek katı ve 2 kattan oluşan 400 park alanına sahiptir. Ereğli'de Erdemir Caddesi'ndeki öncelikli mekan olan Özdemir Park etki alanındaki yaklaşık 600.000 kişiye hizmet ederek, tam bir gelişimle modern bir alanda faaliyet göstermektedir. Özdemir Park şehrin ticari yapısına değer katan sineması, birçok ulusal ve yerel markası ile dikkat çekmektedir. Alışveriş Merkezi hakkındaki tüm girişimler ve haberlere Facebook'dan ve web sitesinden ulaşılabilir.