Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası,  her yıl Ramazan ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkıları ile gerçekleştirdiği gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığını bildirdi. TSO yöneticileri, bu gıda yardımları ile fotoğraf çektirmeyerek, yardımlaşma üzerinde basit politika yapmayarak örnek oldular.

 

Çaycuma TSO’dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama ise şöyle:

 

Çaycuma Merkez ve Filyos, Saltukova, Karapınar, Perşembe ve Nebioğlu beldelerinde ve köylerde Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin titizlikle tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan toplam 700 paket ile ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

 

 Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rifat SARSIK; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında, birlik ve beraberliğin önemine inanarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımında bulunduk. TOBB’nin desteği ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi arkadaşlarımızın bizzat kişilere ve evlerine teslim ederek dağıtımını gerçekleştirdiği temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu şekilde ihtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.