Bank Asya’nın da, Alaplı’ya ATM makinesi kurmak için Belediyesi ile sözleşme imzaladığı bildirildi. Belediyeden bu konuda yapılan açıklama şöyle:

 

PTT Yokuşu Caddesi üzerinde bulunan ATM makineleri kurulum alanına Bank Asya da önümüzdeki günlerde ATM makinesini kurarak müşterilerine hizmet vermeye başlayacak. Bankanın ATM makinesi kurabilmesi için gerekli olan sözleşme de, Alaplı Belediyesi ile Asya Katılım Bankası Kdz. Ereğli Şubesi arasında imzalandı. Sözleşmeye, Alaplı Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Bank Asya adına da Banka’nın Ereğli Şube Müdürü Ufuk Arsoy imza attı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çok sayıda bankanın ardından Bank Asya’nın da Alaplı’da ATM makinesiyle hizmet vermeye başlamasının, banka müşterilerinin ticari alışverişlerini kolaylaştıracağını ve ilçe ekonomisine de katkı sağlayacağını  belirterek, “Gün geçtikçe büyüyen ve büyüdükçe ihtiyaçları da artan Alaplı’da, diğer sektörler gibi bankacılık sektörünün de gerekli hizmet ağını kurması gerekiyor. Diğer bankalarımızın da, ilçemize ATM makinelerini kurmalarını arzu ediyoruz. Bunun için gerekli alanı tahsis ederiz.” dedi.

Bank Asya Şube Müdürü Ufuk Arsoy da, kuracakları ATM makinesinin müşterilerine ve Alaplı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.