Almanya Berlin'de düzenlenen ve 5-8 kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  ARCHITECT WORK 2014 ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARI’na katılmak isteyenlerin Zonguldak TSO’ya 26 Eylül tarihine kadar başvurmaları gerektiğini açıklandı.

ZTSO Başkanı M.Salih Demir, KOSGEB Destekli “Almanya İş Gezisi” organizasyonu gerçekleştirileceğini, bu fuarın yapı ve inşaat sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren önemli bir fuar olduğunu vurguladı.

ZTSO üyelerinin sektörleri ile ilgili fuarları takip edebilmesi için, bundan sonra yurt içi ve dışı fuar gezi programları düzenleyeceklerini bildiren ZTSO Başkanı Demir, Berlin Fuarı'na katılmak isteyen üyeler detayları Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası internet adresinden öğrenebilirler ve en geç 26 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza müracaat edebilirler" diye konuştu.

 

 

Program

05 – 08 KASIM 2014

1.Gün İSTANBUL – BERLİN : 05 KASIM2014

Istanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerini takiben Türk Havayolları TK 1729 sefer sayılı uçuş ile saat 12:50’de Berlin’e hareket. Yerel saat ile 14:45’de varışın ardından BERLİN PANORAMİK ŞEHİR TURUMUZ yapılacaktır. Turumuz esnasında şehrin tarihi ve turistik yerlerini görebilirsiniz.Tur sonrası otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2.Gün BERLİN: 06 KASIM2014

Sabah kahvaltısının ardından ARCHITECT @ WORK 2014 ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARI ziyareti için fuar alanına transfer. Fuarda BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Almanya’da bulunan Yapı ve İnşaat sektöründen yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmeler ile beraber sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir. Fuar ziyareti sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

3.Gün BERLİN : 07 KASIM 2014

Sabah kahvaltısının ardından T.C.BERLİN TİCARET MÜŞAVİRLİĞİ ve BERLİN TİCARET VE SANAYİ ODASI ziyaretleri gerçekleşecektir. Ziyaretler esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR.Almanya’da bulunan Yapı ve İnşaat sektöründen yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmeler ile beraber sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir. Resmi ziyaretler sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

4.Gün BERLİN – İSTANBUL : 08 KASIM 2014

Sabah kahvaltısının ardından son toparlanmalarınız için serbest zaman. Öğlen saat 12:00’de odalarınızı boşaltmanız ve oda anahtarlarınızı resepsiyona teslim etmeniz gerekmektedir. Öğleden sonra rehberinizin belirleyeceği yer ve saatte buluşmanın ardından Berlin havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1724 sefer sayılı uçuşu ile saat 19:00’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.50’de İstanbul’a varış.