Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 29 Eylül- 02 Ekim 2016 tarihleri arasında Çaycuma fuar düzenleneceği açıklandı.



Vali Ali Kaban Önderliği ve himayelerinde düzenlenmesi planlanan Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı için Çaycuma Kaymakamlığında Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya başkanlığında İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Coşkun Ulutaş; TSO Temsilcisi-Süt Üreticileri Bir. Bşk. Murat Çarşambalı, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve organizatör firma temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildiği bildirildi.

Yapılan açıklama şöyle:

“Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Bundan sonra yapılması gereken iş ve işlemler karar altına alındı, yapılacak etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. her kurumun yapacağı görevler belirlenirken tanıtım ve bilgilendirilmenin de önemine değinildi. Bu yıl Batı Karadeniz'de İlk Tarım Fuarı olacak olan ve Çaycuma'da gerçekleştirilecek Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın İlçemize İlimize ve bölgemize önemli kazanımlar katacağı hususunda görüş birliğine varıldı. Bundan sonra yapılacak iş ve işlemler karar altına alınarak toplantı sonlandırıldı.”