Kdz.Ereğli TSO'dan konuya ilişkin yapılan duyuru şu şekilde:

"Odamız ve Bartın TSO işbirliği ile 3-7 Nisan 2016 tarihleri arasında Dubai iş gezisi tertip edilecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 21 Mart 2016 Pazartesi günü saat 12.00'ye kadar odamıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kontenjanımız sınırlıdır"

PROGRAM İSE ŞU ŞEKİLDE:

 
1.Gün İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN – DUBAI : 03 NİSAN 2016 
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Emirates Havayolları EK 0120 sefer sayılı uçuş ile saat 22:30’da Dubai’ye uçuş. Geceleme uçakta. 


1.Gün  İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN – DUBAI : 03 NİSAN 2016 
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Emirates Havayolları EK 0120 sefer sayılı uçuş ile saat 22:30’da Dubai’ye uçuş. Geceleme uçakta. 

2.Gün  DUBAI : 04 NİSAN 2016 
Sabaha karşı saat 04:05’de Dubai’ye varışı takiben havalimanında karşılanma ve kahvaltı için ISTANBUL FLOWERS RESTAURANT’a transfer. Restaurant’ta alınacak olan kahvaltının ardından Dubai Şehir Tanıtım Turumuz yapılacaktır. Bu turumuz esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında şehir merkezinde serbest zaman ve sonrasında otelimize transfer ve yerleşme. Akşam LÜKS RUSTAR TEKNESİ’NDE AKŞAM YEMEKLİ DUBAİ TEKNE TURU organizasyonu yapılacaktır. Geceleme otelimizde. 

3. Gün  DUBAI: 05 NİSAN 2016 
Sabah kahvaltısının ardından WOOD SHOW DUBAI 2016 ULUSLARARASI MOBİLYA VE MOBİLYA İŞLEME FUARI ziyaret edilecektir. Fuarda BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan MOBİLYA VE MOBİLYA İŞLEME sektörü üreticilerinin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir. Fuar ziyareti sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde. 

4.Gün  DUBAI : 06 NİSAN 2016 
Sabah kahvaltısının ardından DEIRA bölgesi alışveriş turu yapılacaktır. Öğleden sonra saat 15:00’de otelden hereket ile AKŞAM YEMEKLİ ÇÖL SAFARİ turumuz düzenlenecektir. Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında AKŞAM YEMEĞİ ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde. 

5.Gün  DUBAI – İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN : 07 NİSAN 2016 
Sabah kahvaltının ardından son toparlanmalar için serbest zaman. Saat 12:00’de odaları boşaltıp oda anahtarlarını resepsiyona teslim etmeniz gerekmektedir. Rehberinizin belirleyeceği yer ve saate buluşmanın ardından Dubai Uluslararası havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerini takiben Emirates Hava Yolları EK 0119 sefer sayılı uçuş ile saat 16:55’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına uçuş. Yerel saat ile 20:30’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına varış. 


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)