Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan Yalçın ve Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Çınar, Hasan Yavuz ve Mehmet Çivici hazır bulundu.

Yapılan nezaket ziyaretinde İlçenin ve Oda Üyelerinin ekonomik ve sosyal mevcut durumları yaklaşık 1 saat süreyle istişare edildi.

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Kdz. Ereğli TSO’nun bir üyesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını, bundan sonra da yapılacak bütün çalışmalarda ve projelerde Kdz Ereğli TSO ile istişare halinde olacaklarını;   gerçekleştirilen bu nezaket ziyaretinde kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

TSO Başkanı Tetiker ise, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan ve ekibinin gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdikten sonra; Erdemir’in Oda’nın en değerli üyelerinden olduğunu, istişarenin her zaman faydalı olacağını ve çalışmalara katkıda bulunacağını; yapılacak her şeyin, her projenin Ereğli ve ekonomisinin menfaati için olacağına değindikten sonra, Ereğli ekonomisinin tekrar eski günlerine kavuşturulmasının Türkiye ekonomisi açısından da önemli olduğunu, bunun için Erdemir’in ve TSO’nun bir araya gelerek ortak bir masada çok acil olarak çözüm önerileri araması ve mevcut sorunların çözüme ulaşması gerektiğini belirtti.