12 Bin metre karelik kiralanabilir brüt alanın yanı sıra toplam 300 kişiye istihdam sağlayacak olan Özdemir Park, Erdemir Caddesi'nde düzenlenen görkemli tören ile hizmete girdi.

 

Çeşitli ulusal ve yerel markayı bünyesinde bulunduran 9 restoran olmak üzere toplam 52 mağazanın yanı sıra 400 araçlık park yerine sahip Özdemir Park'ın açılışına ilçe protokolü katıldı.



Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, Ereğli TSO yöneticilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Kaymakam Madenoğlu,  "Önemli bir merkezin açılışını gerçekleştiriyoruz, hep birlikteyiz. Kdz.Ereğli ilçemiz daima ve daima herşeyin en iyisine güzeline layıktır. İşadamımız Fevzi Özdemir ve ekibi, Kdz.Ereğli ilçemize böyle güzel bir işyerini kazandırdılar. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. İlçemiz tüm kuruluşları ile halkı ile böyle güzel işyerlerini istemek ve beklemektedir. Böyle güzel ve örnek bir işyerini değerli halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.



Daha sonra ilçe protokolü üyeleri alışveriş merkezini gezdiler bazı mağazaların açılışlarını gerçekleştirdiler.

 


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)