Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel yetkili oldukları Erdemir'de işçiler ile görüştü gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında çalışan işçiler ile görüştü. Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ın eşlik ettiği ziyaretlerde Genel Sekreter Yücel, işçilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı, hükümet nezdinde sendikal gelişmelerle ilgili ise işçilere bilgi aktardı.

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: Türk Metal Sendikamızın 16 Haziran'da gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yönetime seçilen ve Genel Sekreterliğe getirilen Yücel, ziyaretlerinde, göreve seçilmesinin ardından sendikamızın yetkili olduğu iş yerlerini ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri ile ilgili bilgiler verdiğini söyledi. Ziyaretlerine Sendikamızın Baş temsilcilik binasından başlayan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel sırasıyla; Makine Bakım Müdürlüğü'ne bağlı iş yerleri, Soğuk Haddehaneler, Oto bakım Baş Mühendisliği, Sıcak Haddehaneler, Çelikhane ve Sürekli Döküm Müdürlüğü ile Oksijen Fabrikaları ve Su Tesisleri Müdürlüklerindeki arkadaşlarımızla görüşerek bilgilendirme yaptı. Bu arada Baştemsilcilik ziyaretinde Yücel'e, Sendika Şube Başkanımız Odabaş, içerisinde yöresel ürünlerin bulunduğu sepet hediye etti. Ziyaretlerde, Şube sekreteri Metin Ercan, Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Sendika şube yönetim kurulu üyelerimiz, İş Yeri Baştemsilcisi Mustafa Yıldız ile iş yerlerimizin ünite temsilcileri hazır bulundu.